دانش پیوند جزایر لانگرهانس برای درمان دیابت به یزد می آید
آغاز کارآزمایی بالینی فاز یک پژوهشی در درمان دیابت به وسیله پیوند جزایر لانگرهانس در یزد محمدرضا آقایی میبدی مدیر مرکز دیابت یزد از شروع کارآزمایی بالینی پیوند جزایر لانگرهانس برای درمان دیابت خبرداد.

به گزارش روابط عمومی مرکز دیابت یزد ،جلسه ای با حضور امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، مدیریت مرکز دیابت یزد و معاون پژوهشی رویان تهران در محل دفتر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.

مدیر مرکز دیابت درخصوص جزایر لانگر هانس گفت: این جزایر،جزایر جغرافیایی نیست بلکه درکنار لوزالمعده هر انسانی وجود داردو کار ترشح انسولین را انجام میدهد.آقایی تشریح کرد اولین کار آزمایی بزرگ بالینی پیوند جزایر لانگرهانس توسط مرکز دیابت یزد و موسسه پژوهشی رویان تهران ابتدا بصورت فاز آزمایشی انجام خواهد شد و درصورت موفقیت، فاز اصلی در قالب یک طرح پژوهشی و سپس بعنوان یک روش درمانی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.در این نشست،امیرعلی حمیدیه ،دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی ریاست جمهوری تاکید کرد:

با توجه به توان علمی بالای یزد در درمان دیابت و تعداد بالای بیماران دیابت در یزد ،دانش پیوند جزایر لانگرهانس می بایست به متخصصین یزدی منتقل و دانشگاه علوم پزشکی یزد به کمک خیرین و کمک های دولتی معاونت فناوری ریاست جمهوری ،تجهیزات و امکانات موجود و لازم را برای این پیوند در یزد فراهم نماید.

1399/06/18