صفحه نخست
ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۳۹۹ شنبه ۱۶ اسفند
دوباره تلاش کنید
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
معرفي
اهداف و ماموريت سازمان
معاون امور بهداشتي
معان فني
معاون اجرايي
واحد روابط عمومي
تماس با ما
ميز خدمت
ارائه مجوزها و گواهي هاي بهداشتي اماكن(16042572000)
صدور تاييديه بهداشتي اماكن تهيه، توزيع
صدور گواهي نامه آموزش بهداشت عمومي
صدور مجوز آموزشگاه هاي بهداشت اصناف
صدور كارت بهداشت
ارائه خدمات بهداشتي و درماني(16042573000)
غربالگري گروه هاي سني
غربالگري بيماري هاي ژنتيكي
ايمن سازي و واكسيناسيون كشوري
ارائه خدمات درماني پزشك خانواده
ارائه خدمات مشاوره اي پزشك خانواده
سنجش سلامت جسماني نوآموزان بدو ورود به مدارس
صدور مجوز فعاليت دفاتر سلامت(16062571000)
نظارت بر بهداشت اماكن تهيه، توزيع و نگهداري مواد غذايي و بهداشتي(16041018000)
مديريتها
مديريت شبكه
مديريت سلامت محيط و كار
گروه سلامت محيط
گروه سلامت كار
گروه طب كار
مديريت سلامت خانواده و جمعيت
مديريت پيشگيري و مبارزه با بيماريها
اداره كاهش خطر در بلايا و حوادث
فناوري اطلاعات
گروهها
گروه تغذيه
گروه سلامت رواني و اعتياد
گروه سلامت نوجوانان ،جوانان و مدارس
گروه سلامت دهان و دندان
آموزش كاركنان
تقويم دوره هاي غير حضوري
دوره هاي مصوب حضوري
ساير
امور آزمايشگاهها
HSR
شوراي سلامت
درآمد و بودجه
تماس با ما
کرونا
محتوی آموزشی و اطلاع رسانی پیشگیری COVID 19
دستور العمل های COVID 19
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید 19
دستور العمل های COVID 19
دستورالعمل های کرونا ویروس جدید
- اطلاعیه
آموزش و حفاظت کارکنان بهداشتی درمانی و بیماران
-
دستورالعمل مدارس، مهدکودک ها،کودکستان ها، مراکز آموزشی
-
دستورالعمل گندزدایی خودروها
-
راهنمای پیشگیری و کنترل عفونت nCoV-2019 کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
-
سلامت محیط و کرونا
-
راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در محیط های اداری
- کروناویروس جدید در نوزادان
- نکات مهم جهت پیشگیری از کرونا ویروس
- پرسش و پاسخ های شایع کورونا
- لیست مراکز 16 ساعته جهت غربالگری بیماریهای واگیر
- پیشگیری از شیوع کرونا در نانوائی ها
- راهنمای پیشگیری وکنترل
کرونا ویروس( شاغلین امور کفن و دفن )
- راهنمای پیشگیری و کنترل کرونا ویروس 2019 در مراکز آموزشی
-
راهنمای
پیشگیری وکنترل
کرونا ویروس 2019
در
تیم خبرنگاری
- راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19 کرونا ویروس: ماسک های تنفسی
- دستورالعمل پیشگیری و کنترل بیماری کرونای جدید
در مراکز شبانه روزی و نگهداری ( سالمندان، توانبخشی و ... )
- ارسال راهنمای مدیریت درمان و نحوه برخورد با بیماران مبتلا به کووید 19 ( کرونا ) بستری در بخش مراقبتهای ویژه
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 جایگاه سوخت
- راهنمای پیشگیری و کنترل COVID-19
:
مراقبین و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
-
راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس جدید
-
راهنمای موارد بهداشت محیط در
بخش های ویژه
در بیمارستان برای کنترل بیماری ناشی از کرونا ویروس
-
راهنمای اقدامات بهداشت محیط در مواجهه با بیماران مبتلا و افراد مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی
- اقدامات اجرایی بهداشت محیط در کنترل بیماری ناشی از کرونا ویروس در مراکزبهداشتی و درمانی
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس)درواحد های صنفی کارگاه نانوایی
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) درکشتارگاه (دام و طیور)
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) درواحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ
- هر آنچه باید برای پیشگیری از شیوع بیماریهای تنفسی واگیر دار(کرونا و ... ) در مساجد رعایت شود
- دستورالعمل گندزدائی نسخه01
- راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) درمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی
-
مراقبت تغذیه ای در بیماری کرونا ویروس
- راهنمای کنترل COVID-19 در مراکز پرتوپزشکی
- مراحل پوشیدن وسایل حفاظت فردی (شامل روپوش و ...)
- راهنمای موارد بهداشت محیط در بخش های ویژه در بیمارستان برای کنترل
بیماری ناشی از کرونا ویروس
- اقدامات اجرایی بهداشت محیط در کنترل بیماری ناشی از کرونا ویروس در مراکزبهداشتی و درمانی
- راهنمای پیشگیری و کنترل کروناویروس مراقبین و کارکنان مراکز بهداشتی درمانی
-
دستوالعمل واحد مراقبت از بیماران
COVID-19
بعد از ترخیص از بیمارستان (نقاهتگاه)
- درمان بیماری کووید- 19 در بخش خصوصی
-
دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کورونا ویروس جدید 2019 در خدمات هنگام
ازدواج
- راهنمای گام دوم مبارزه با کووید - 19 فاصله گذاری اجتماعی در صنایع تولید مواد خوراکی و آشامیدنی
- مجموعه راهنماهای کنترل محیطی برای مقابله با کوید 19 (ویروس کرونا)
-
راهنمای گام دوم
مبارزه با کووید 19
-
لیست مراکز منتخب پیشگیری و کنترل بیماری های واگیر در شرایط بحران استان یزد
(جدید)
-
توصیه هایی برای پیشگیری و کنترل بیماری کووید- 19 بر اساس آموزه های طب سنتی ایران
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(دیابت.بیماری قلبی.پانسیون.سالمندان.فعالیت بدنی و ...)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا (غربالگری نوزادان.خدمات پیش از ازدواج.سرطان.مراقبت چشم)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(مورد استفاده صحیح ماسک برای کودکان. دوران بارداری)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(زلزله. ضدعفونی کردن تلفن همراه.نگه داری مواد ضدعفونی در خودرو)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(
طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید 19 به شیوه محله و خانواده محور...
راه اندازی مراکز سلامت محله محور
)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(کاهش استرس در خانواده بیمار. کمک به کودکان. گفتگو با کودکان. نحوه برخورد یا کودکان در منزل
)
- توصیه های تغذیه برای پیشگیری از ویروس کرونا
_
نسخه نهم راهنمای تشخیص و درمان کووید در سطوح بستری و سرپایی
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(حمایت از سالمندان در کرونا. کاهش نگرانی در قرنطینه خانگی. کودکان در بحران کرونا. وسواس و کرونا
)
_
سوالات رایج و آنچه باید در مورد واکسن و واکسیناسیون کرونا بدانیم
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(انگ اجتماعی کرونا. بیحوصلگی در شرایط کرونا. روش های آرام سازی. سوگواری و کرونا
)
- پیام های بهداشتی مختلف در شرایط کرونا
(افراد مبتلا یا مشکوک به کرونا. بیماری مزمن کووید19. پیشگیری از کووید مادر باردار. مسافرت و کرونا. نقص سیستم ایمنی و کرونا
)
_
خلاصه آخرین راهنمای موقت سازمان جهانی بهداشت برای پاندمی کووید-19
_ پروتکل بهداشتی مبارزه با کووید- 19 (کرونا ویروس) فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در مهد کودک
_
توصیه های بهداشتی در زمان آلودگی هوا و اپیدمی کووید 19
_ پروتکل بهداشتی مبارزه با کووید 19 در تالار پذیرایی
_ پروتکل بهداشتی مبارزه با کووید 19 در برنامه واکسیناسیون
_ دستورالعمل مراقبت مسافران مشکوک به ابتلا به کووید 19 در مرزهای رسمی هوایی و دریایی ویرایش دوم
تاریخ به روز رسانی:
1399/12/11
تعداد بازدید:
5961
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد
میباشد.
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal