معاونت غذا و دارو
سامانه ثبت پايش وپالايش سطح عرضه

  پايش و پالايش برچسب گذاري محصولات غذايي و بهداشتي


 

 

با توجه به نامه شماره25493 مورخ 96/3/7 سازمان غذا ودارو به جهت كنترل و بر برچسب محصولات غذايي وبهداشتي داخلي و خارجي با هدف اطلاع رساني صحيح و جلوگيري از گمراه شدن مصرف كنندگان طرح پايش وپالايش برچسب گذاري از تاريخ96/3/20 به اجرا در خواهد آمد.

كارشناسان نظارتي و مسئولين فني منتخب در جلسه توجيهي مورخ 96/3/16 پس از آموزش هاي لازم اقدام به شروع طرح نموده اند.

مسئولين فني علاقه مند در اجراي اين طرح دعوت به عمل مي آيد در صورت داشتن شرايط زير جهت همكاري در اين طرح اقدام نمايند. جهت ثبت نام در طرح در زمان مقرر به قسمت تماس با ما- ثبت نام معاونت مراجعه نماييد.

 

شرايط اختصاصي:

داراي پروانه مسئول فني معتبر باشند.

امكان فعاليت در ساعات خارج از ساعات موظف مسئول فني را داشته باشند.

اين فعاليت داراي امتياز آموزشي وپژوهشي جهت مسئولين فني مي باشد.

اين فعاليت فاقد پرداخت حق الزحمه وصرفا بر اساس علاقه وكسب تجربه و حسن عمل مسئول فني مي باشد.

معاونت غذا ودارو در رد يا تاييد درخواست ها مختار مي باشد.

شروع طرح از 96/3/20 خواهد بود كه به صورت هفتگي و مستمر ادامه خواهد داشت. و انتظار مي رود هر فرد حداقل در هفته 2 نمونه از محصولات سطح عرضه را با توجه به  ليست زير كه مرتب بروز رساني مي گردد در صورت نبود در ليست انتخاب و در سامانه ثبت نمايد.

 

فايل آموزشي جلسه توجيهي

فهرست محصولات ثبت شده بروزرساني98/05/23 

فهرست PDF

 

 

 

                                                                                                                                                                                  ورود به سامانه

 

تاریخ به روز رسانی:
1398/05/23
تعداد بازدید:
343
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.
Powered by DorsaPortal