معاونت غذا و دارو
آزمايشگاه ميكروب

آشنايي با  آزمايشگاه ميكروب شناسي قسمت اول

قسمت2   قسمت 3    

 

آشنايي با  آزمايشگاه ميكروب شناسي قسمت دوم

 

قسمت2   قسمت 3    


آشنايي با  چگونگي رشد باكتري بر روي محيط كشت

 

آشنايي با   چگونگي رشد كپك ها  و مخمرها بر روي محيط كشت

 

 

آشنايي با روش رنگ  آميزي گرم 

 

آشنايي با روش رنگ آميزي گرم

 

آشنايي با روش  كواگولاز

 

آشنايي با روش هموليز

 

آشنايي با روش ال بي آگار

قسمت2*     قسمت3* 

 

آشنايي با  محيط كشت مانيتول سالت آگار

 

آشنايي با روش كشت پور پليت

 

قسمت2*   

 

آشنايي با  روش كشت خطي

 

آشنايي با  روش تريپل شوگر آيرون آگار

تاریخ به روز رسانی:
1397/12/18
تعداد بازدید:
51
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.
Powered by DorsaPortal