معاونت غذا و دارو
آشنايي با دستگاه ها

   لاكتواستار  دستگاه لاكتو استار يا آنالايزر شير از پيشرفته ترين و مناسبترين محصولات توليدي كمپاني ژربر آلمان مطابق استاندارد اروپا به منظور اندازي گيري فاكتورهاي شير و ساير محصولات لبني ذيل ساخته شده است.

رفركتومتر دستگاهي است كه كاربردهاي آن در صنايع غذايي، دارويي و شيميايي براي تعيين نوع ماده وغلظت وبريكس مي‌باشد.]ادامه[

كلدال اولين بار در سال 1885 توسط كلدال شيميدان دانماركي ابداع شد و تا كنون به عنوان روش مرجع دراندازه گيري ازت وپروتئين مواد غذايي، هم در آزمايش هاي روزمره و هم براي تنظيم دستگاه هاي جديد مورداستفاده قرار مي گيرد]ادامه[

كروماتوگرافيپركاربردترين شيوهٴ جداسازي تجزيه اي است كه در تمام شاخه هاي علوم به كار ميرود.]ادامه[

تبخير كننده دوار ابزاري آزمايشگاهي است كه براي تبخير آهسته حلال از يك نمونه به كار مي رود.]ادامه[

 

اسپكتو فتومتري يكي از روش هاي متداول براي اندازه گيري كمي مواد موجود دريك تركيب است.]ادامه[

 

تاریخ به روز رسانی:
1397/12/15
تعداد بازدید:
162
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.
Powered by DorsaPortal