معاونت غذا و دارو
بروشور و پمفلت ها

آشنايي با مواد غذايي مناسب و نامناسب در بازار و مقايسه آنها 

راهنماي آشنايي با مسموميت هاي غذايي و پيشگيري از آنها

تغذيه در نوروز مركز اطلاع رساني غذايي  

ارزش غذايي سين هاي خوراكي هفت سين - نوروز 

پيام هاي كوتاه غذايي مركز اطلاع رساني غذايي  

ايمني مواد غذايي،از مزرعه تا سفره و هفته سلامت 1394 

نكاتي درباره تداخل غذا و دارو

توصيه هايي در مورد سوسيس و كالباس 

آيا ميدانيد مواد غذايي چگونه آلوده مي شوند؟

آموزش غذا و تغذيه در امتحانات 

اهميت يد براي سلامتي 

آشنايي با انواع روغن ها

نكات تغذيه اي ماه مبارك رمضان  

شرايط و ضوابط نگهداري مواد غذايي در فروشگاه هاي عرضه مواد غذايي 

 كاهش مصرف قند، نمك و چربي

 اطلاع رساني نوروز  

 ايمني غذا از مزرعه تا بشقاب 

توصيه هاي تغذيه اي در ديد و بازديد هاي نوروزي 

كتابچه توصيه هاي غذايي و دارويي در سفر نوروز 

بروشور لبنيات پاستوريزه ضامن سلامتي ، تب مالت در كمين است

 بروشور تغذيه در ماه مبارك رمضان 

 بروشور محصولات غذايي تغيير ژنتيك يافته (GMO

پوستر در خصوص محصولات تراريخته 

بروشوردر خصوص اسيد چرب ترانس 

بروشوردر خصوص نوروز و سلامتي  

بروشوردر خصوص نحوه كاهش اسيد چرب ترانس 

بروشور در خصوص محصولات تراريخته 

بروشور در خصوص بهداشت و ايمني مواد غذايي 

بروشور در خصوص كاهش قند ، نمك و چربي 2 

پوستر در خصوص ويژگي هاي نان خوب 

مطلب در خصوص پويش ملي تغذيه سالم  

پوستر در خصوص چگونگي دريافت پروانه بهداشتي  

بروشور در خصوص نمك يددار تصفيه شده 

تاریخ به روز رسانی:
1397/12/12
تعداد بازدید:
256
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهید آیت الله صدوقی یزد میباشد.
Powered by DorsaPortal