صفحه نخست
ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۱ شنبه ۳۱ ارديبهشت
دوباره تلاش کنید
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه نخست
اطلاع رساني
معرفی معاونت
معرفي معاونت غذا و دارو
معرفي معاونت
وظايف معاونت
اهداف معاونت
استراتژي معاونت
رسالت معاونت
فرايندهاي بهبود
خدمات معاونت
سرپرست معاونت
مديريت هاي معاونت
مديريت نظار ت بر مواد غذايي، آرايشي وبهداشتي
مديريت نظارت بر دارو و مواد مخدر
مديريت آزمايشگاه كنترل مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي
نشاني و تلفن هاي داخلي
اطلاعيه هاي مهم
هشدارهاي غذا و دارو
کمپین حامیان سلامت
اقلام مجاز و غير مجاز
اقلام مجاز
اقلام غير مجاز
بروشور و پمفلت ها
غذايي
دارويي
آرايشي بهداشتي
طبي، سنتي و مكمل
مسموميت ها
مبارزه با قاچاق
مجوزهاي بهداشتي
كليپ اطلاع رساني
ساير
متقاضيان مسئول فني
مقالات علمي تخصصي
غذایی و آرایشی
معرفي كارشناسان
برنامه حضور كارشناسان
صدور پروانه ها
سامانه FDACRM (صدور پروانه)
پروانه های بهداشتی
كارت فعاليت مسئول فني
پروانه ثبت منبع
پروانه بهداشتي ساخت
پروانه ساخت كارگاهي
ثبت پروانه فراورده (IRC)
ثبت علامت تجاری(برند) در TTAC
پروانه ساخت توليد قراردادي
پروانه ساخت مخصوص صادرات
پروانه بهداشتي واردات
پروانه بهره برداری کیترینگ ها
بهره برداري انبارهاي مواد غذايي
پروانه بهداشتي پخش مواد غذايي
بهره برداری کارخانجات آرایشی وبهداشتی
پروانه بهداشتی انبار و پخش آرایشی وبهداشتی
پروانه مسئول فنی آرایشی وبهداشتی
گواهی های بهداشتی
گواهي بهداشت صادرات
گواهي نشان ايمني و سلامت
گواهي ايمني مواد غذايي
گواهی اظهار مشاغل خانگی
گواهي حلال
گواهي ارگانيك
گواهي تراريختگي
گواهی سلامت محصول
گواهی بهداشتی حمل
فلوچارت صدور پروانه ها
اطلاعات ضروري صدور پروانه ها
کمیته فنی و بهداشتی
كميته مسئول فني
صورتجلسات كميته
سایر فرمها
ساير فرم ها
سامانه هاي الكترونيكي
سامانه هاي مشاركتي
سامانه TTAC
سامانه FDACRM
سامانه ثبت شيرخشك يارانه اي
سامانه ثبت كارخانجات آرد
سامانه ثبت پايش وپالايش سطح عرضه
سامانه ثبت محصولات سلامت محور
سامانه مستندات واحدها
سامانه هاي آماري
سامانه هاي اداري
ضوابط و دستورالعمل ها
حداقل ضوابط فني و بهداشتي GMP
دستورالعمل ها و ضوابط
بخشنامه ها
ضوابط آرايشي و بهداشتي
اطلاعات و لينك هاي مفيد
آمار و گزارشها
دارویی
معرفي كارشناسان
مشاوره دارويي
ضوابط و دستورالعمل ها
ارزشيابي داروخانه ها
آموزش پرسنل داروخانه ها
سامانه ها
سامانه امور داروخانه ها HIX
سامانه ثبت داروهای تحت کنترل
سامانه عوارض ناخواسته دارو(ADR)
سامانه فوریتی قائم مقام داروخانه
سامانه ثبت طرح مسمومیت های الکلی
سامانه ثبت ریسک فاکتورهای مبتلایان کرونا
سامانه بازدید از داروخانه های استان یزد
سامانه هاي امور اداري
فرم ها
آمارو گزارشها
آزمایشگاه
معرفي كارشناسان
معرفی آزمایشگاه
معرفي آزمايشگاه
بخش هاي آزمايشگاه
فرايند هاي آزمايشگاه
لیست استانداردهای ملی
لیست استانداردهای بخش شیمی
لیست استانداردهای بخش میکروب شناسی
لیست استانداردهای بخش آنالیز دستگاهی
اطلاعیه ها و مصوبات
درخواست های آزمایشگاه
دستگاه ها و روش ها
آشنايي با دستگاه ها
آزمايشگاه شيمي
آزمايشگاه ميكروب
طراحي آزمايشگاه
آزمايشگاههاي همكار
آمار و گزارشها
فرم ها
اطلاعات آموزشی
کتابها
آموزش
سایر واحدها
واحد تجهيزات پزشكي
معرفي وشرح وظايف
ضوابط و فرم ها
واحد سنتي ،طبيعي و مكمل
معرفي كارشناسان
لينك سازمان
ضوابط ومقررات
واحد امور عمومي
معرفي و شرح وظايف
واحد روابط عمومی
واحد امور آموزشي
اطلاعیه های آموزشی مسئولین فنی
منابع آموزشي مسئولين فني
تقویم آموزشی آموزشگاه ها
منابع و اطلاعیه های آموزشی کارکنان
مسئول آموزش
احراز صلاحيت مسئول فني
دستورالعمل هاي آموزش
مسئول فني برتر
واحد تحقيق وتوسعه
RUD-آموزش دارويي
آموزش وپژوهش
آمار وگزارشات
DPIC-ريكال دارويي
ADR-عوارض دارويي
واحد حقوقي
معرفي و شرح وظايف
قوانين حقوقي بهداشتي
پيام هاي حقوقي
گزارش ها
میزخدمت
صفحه میز خدمت
فهرست خدمات میز خدمت
فرم نظرسنجی خدمات دانشگاه
ارتباط با ما
همايش ها
|
آرشیو
فیلتر
از
تا
جستجو
گروه
رويدادها
مرتب شود با
تاریخ ثبت
فایل پیوست
تیتر دوم
عنوان
خلاصه
به صورت
صعودی
نزولی
تعداد موارد یافت شده :
145
تعداد موارد یافت شده ی امروز:
0
دوره آموزشی آنلاین اصول کاربردی مدیریت تحقیق و توسعه R& D در صنایع غذایی و بهداشتی 10 خرداد
دوره آموزشی آنلاین اصول کاربردی مدیریت تحقیق و توسعه R& D در صنایع غذایی و بهداشتی 10 خرداد از ساعت 14 الی 18
1401/02/28
ادامه ...
وبینار آموزشی آنلاین تکنولوژی انواع نان و شیرینی رژیمی 4 خرداد 1401
وبینار آموزشی آنلاین تکنولوژی انواع نان و شیرینی رژیمی 4 خرداد 1401 از ساعت 17 الی 21
1401/02/28
ادامه ...
دوره آموزش حضوری تخصصی صنعت 3 خرداد 1401 ( جلسه 1 شیرینی )
دوره آموزش حضوری تخصصی صنعت 3 خرداد 1401 ( جلسه 1 شیرینی )
1401/02/24
ادامه ...
دوره آموزشی آنلاین بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو 27 اردیبهشت 1401
دوره آموزشی آنلاین بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو 27 اردیبهشت 1401 ساعت 16 الی 20
1401/02/11
ادامه ...
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی تکنولوژی تولید میوه خشک و لواشک
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی تکنولوژی تولید میوه خشک و لواشک
1401/02/04
ادامه ...
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی آشنایی با حدود مجاز میکروبی و شیمیایی فرآورده های کنجدی
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی آشنایی با حدود مجاز میکروبی و شیمیایی فرآورده های کنجدی
1401/02/04
ادامه ...
دوره آموزشی مجازی شناسایی تقلبات در صنایع غذایی
دوره آموزشی مجازی شناسایی تقلبات در صنایع غذایی
1401/01/17
ادامه ...
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی محصولات غذایی ارگانیک
اطلاعیه دوره آموزشی مجازی محصولات غذایی ارگانیک
1401/01/17
ادامه ...
دوره آموزشی آنلاین راهنمای تکمیل , بررسی و ارزیابی PRPs صنعتی و کارگاهی 31 فروردین ماه 1401
دوره آموزشی آنلاین راهنمای تکمیل , بررسی و ارزیابی PRPs صنعتی و کارگاهی 31 فروردین ماه 1401 از ساعت 16 الی 20
1401/01/15
ادامه ...
دوره آموزشی آنلاین سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی 24 فروردین 1401
دوره آموزشی آنلاین سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی 24 فروردین 1401 از ساعت 16 الی 20
1401/01/14
ادامه ...
<<
<
1
2
3
4
5
...
>
>>
یزد، میدان امام حسین- ابتدای بلوار دانشجو- مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت غذا و دارو
36287900-36288114 - 035
×
ورود اعضاء
Powered by
Dorsa
Portal