تقدیر از جناب آقای کاظمی پور، خبرنگار صدا و سیمای مرکز یزد به مناسبت روز خبرنگار
🔸امروز صبح به مناسبت روز خبرنگار با حضور آقای کاظمی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم با اهدای لوحی از زحمات ایشان تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر پوررضایی ضمن تشکر از زحمات آقای کاظمی در طول دوران مبارزه با کرونا گفت:ما در طول دوره کرونا کلیه خبرنگاران شهرستان،  علی الخصوص جناب آقای کاظمی را در کنار خودمان دیدیم و زحمات این عزیزان در کمک به جهادگران سلامت شهرستان خاتم باعث قوت قلبمان و عاملی برای ادامه مبارزه علیه بیماری کرونا بوده است.

وی افزود: امید است تا با تلاشی که خبرنگاران عزیز در روشن شدن ابعاد تلاش جهادگران انجام میدهند مردم عزیز نیز با دقت نظری که دارند با رعایت نکات بهداشتی کمک حال ما باشند.

📌 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم
1400/05/18