دعوت سرپرست شبکه بهداشت و درمان خاتم از مردم شهرستان برای شرکت پر شور در انتخابات همراه با رعایت موازین بهداشتی
🔸دعوت سرپرست شبکه بهداشت و درمان خاتم از مردم شهرستان به شرکت پر شور در انتخابات همراه با رعایت موازین بهداشتی

🔸دکتر پور رضایی ضمن قدردانی از مردم شریف شهرستان خاتم بابت رعایت پروتکل های بهداشتی ، از همگان درخواست کرد تا با حضور در پای صندوق های رای همراه با رعایت نکات بهداشتی حماسه ی جدیدی خلق نمایند.

👈سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم اظهار داشت:
مردم عزیز شهرستان ضمن حضور انقلابی پای صندوق های رای به خاطر داشته باشند که در رنگ بندی جدید همچنان خاتم نارنجی و پرخطر بوده و کرونا هنوز تمام نشده است لذا رعایت نکات بهداشتی را مد نظر داشته باشند.

⭕دکتر پور رضایی گفت:
نکات بهداشتی بسیار ساده هستند مانند زدن ماسک از درب خانه، همراه داشتن خودکار شخصی، رعایت فاصله اجتماعی ، عدم حضور کودکان پای صندوق های رای و توجه به سایر نکات بهداشتی که بارها اعلام شده است؛ اما رعایت همین نکات ساده کاهش احتمال ابتلا به کرونا را در پی خواهد داشت.

🔸سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم در پایان افزود:
در کنار هر صندوق رای، ناظر بهداشتی حضور دارد و بازرسان شبکه بهداشت در تمام مدت رای گیری، مشغول نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در محل شعب اخذ رای خواهند بود و تلاش می کنند تمام موازین بهداشتی بطور کامل اجرا گردد و امیدواریم با حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای همراه با رعایت حداکثری نکات بهداشتی شاهد انتخاباتی پرشور و به دور از بیماری باشیم.

📌 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم
1400/03/27