اطلاعیه فراخوان به کارگیری نیروهای کارشناس بهداشت حرفه ای و کارشناس بهداشت عمومی(مبارزه با بیماریها)

راهنمای ثبت نام:

1)شرایط عمومی متقاضیان

* دارابودن مدرک کارشناسی و بالاتر در رشته بهداشت حرفه ای (با اولویت مرد) و کاردان/کارشناس بهداشت عمومی با گرایش مبارزه با بیماریها (صرفاً مرد).

* دارا بودن حداکثر سن 35 سال (34 سال و 11 ماه و 29 روز تمام تا اولین روز ثبت نام)

* اولویت با بومی شهرستان و استان

2)مدارک موردنیاز

*پوشه و گیره

*عکس 4*3متقاضی تمام رخ مربوط به سال جاری، دارای زمینه روشن

*کپی تمام صفحات شناسنامه فرد متقاضی و همسر

*کپی کارت ملی

*کارت پایان خدمت یا معافیت داوطلبان مرد

*مدرک یا گواهی تحصیلی متقاضی(با ذکر معدل)

* مستندات ایثارگری

* گواهی معتبر فرزند یا همسر کارمند دانشگاه (حکم کارگزینی)

*سوابق فعالیت در زمینه شغل مورد نظر

3-زمان مصاحبه: زمان مصاحبه متعاقباً اعلام خواهد شد

4) محل برگزاری مصاحبه: شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم

5) نحوه ثبت نام و ارسال مدارک:

ü      افراد واجد شرایط می توانند شخصاً حداکثر تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه مورخ 25/09/1399مدارک فوق را به واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم تحویل نمایند.

ü      در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر جهت ثبت نام، متقاضیان می توانند در ساعات اداری با شماره تلفن 32570441 واحد گسترش شبکه تماس حاصل نمایند یا به سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان به آدرس زیر مراجعه کنند:

6) سرفصل ها و منابع آموزشی در سایت دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزدشبکه های بهداشت و درمانشبکه بهداشت و درمان شهرستان خاتم-اطلاعیه ها-منابع آزمون قرارداد 89 روزه بارگزاری می گردد.

====================

ü    ثبت نام و تکمیل فرم های مربوطه از سوی متقاضیان، هیچ گونه تعهدی برای استخدام و یا اشتغال افراد در دانشگاه ندارد و صرفاً جهت فعالیتهای مرتبط با پیشگیری و کنترل کرونا و فقط در مرکز منتخب کووید 19 دکتر علیم مروست بکارگیری خواهند شد.

1399/08/21

تاریخ بروزرسانی: 1401/02/31